PAKET ZA PARE

TUKAJ JE ODLIČNA PONUDBA ZA PARE, KI RADI BEREJO!

Bodisi za božič bodisi kar tako, sedaj lahko nakupita svoj bralni paket in ob tem prejmeta še vstopnice za Valentinov Stand-Up, ki bo 14. 2. 2023, v Cvetličarni

POT DO NJE Limited Edition *  F.A.Y.N.

Akcija podaljšana do 31. 1. 2023!

49,00 

VARNO
NAROČILO

DOBAVLJIVO
PO CELEM SVETU

100%
ZADOVOLJSTVO

USTVARJENO
Z LJUBEZNIJO

Bolj podrobno

Knjige so najlepše darilo, kadarkoli in za kogarkoli … tudi, če si jih privoščimo zase. V tem duhu smo z ekipo pripravili paket knjige Pot do Nje in knjižnega paketa F.A.Y.N. za pare. Tako ena kot drga knjiga se ukvarjata z iskanjem sreče v sebi in skozi odnose … ter z iskanjem svojega pravega originala, obenem pa bosta v paketu prejela še vstopnice za Valentinov Stand-Up, ki bo 14. 2. 2023, v Cvetličarni.

O knjigah v paketu:

  • Knjiga za moške, o tem, kako razumeti in ljubiti sodobne ženske, Pot do Nje, #limitededition je Majin prvenec, ki pa ga je v teh dneh nekoliko osvežila, da še bolje podpre teorijo o tem, kaj v resnici potrebujemo sodobne ženske v odnosu z moškim.
  • Knjižni paket F.A.Y.N., ki vsebuje knjigo, zvezek in pisala, in je namenjen iskalcem sreče v sebi in tistim, ki že ves čas čutijo, da je svoboda v tem, da odkrijejo in živijo svoj pravi “jaz”. Knjižni paket je kot mini terapija za odpiranje srca in je zato namenjen tako moškim kot ženskam, mladim in starim, vsem, ki so srčni in ljubijo življenje in tistim, ki so se ujeli v črno luknjo in potrebujejo nežno spodbudo za naprej.

Dobrodošla v svet Majinih knjig!