Medenjaki za pande – otroška knjiga

Decembrska pravljica, Medenjaki za pande, prihaja iz zbirke Leto Pravljic in govori o malih pandah iz dunajskega živalskega vrta, ki bosta letos prvič doživela božič. Tako kot za ljudi, je tudi za živali v živalskih vrtovih božič poseben dan … le zakaj?

  • Knjiga je natisnjena na recikliran papir
  • 1 EUR od zaslužka, ki ga prinese, podarimo v dobrodelno fundacijo #standupmaratonec, za otroke iz socialno ogroženih družin kulturnikov.

 

11,00 

VARNO
NAROČILO

DOBAVLJIVO
PO CELEM SVETU

100%
ZADOVOLJSTVO

USTVARJENO
Z LJUBEZNIJO

Bolj podrobno

Medenjaki za pande je izvirna božična pravljica, v kateri se, podobno kot pri “novembrskih podganah”  prepletata dve zgodbi. Obe zgodbi se navezujeta na božično tradicijo, na pričakovanje in na moč dobrih in sočutnih želja. Kaj imajo torej medenjaki s pandami? Odkrijte na straneh naše decembrske pravljice … in ne pozabite, v kolikor vam bo knjiga všeč, se lahko s posebno kodo naročite na celoletni abonma, pri čemer bomo od cene odšteli vrednost ene knjige, torej te, ki jo že imate doma.

Knjiga je izdelana iz recikliranega papirja. 1 EUR od knjige darujemo v fundacijo #standupmaratonec, ki zbira denar za otroke iz socialno ogroženih družin kulturnikov.

Napisala: Maja Monrue
Ilustrirala: Mateja Pivk
Založila: Cela Pametna Založba
Št. strani: 34
Format: A4
Tip: Trda vezava