Novoletni mraz – otroška knjiga

Zimska pravljica Novoletni mraz, prihaja iz zbirke Leto Pravljic in govori o Modrem zajcu, ki mu nekdo krade listje in steljo iz luknje, skozi katero mu nato v brlog piha mrzel veter. Kako bo Modri Zajec rešil to neprijetno stvar in kakšne prijatelje bo na tej poti spoznal?

  • Knjiga je natisnjena na recikliran papir
  • 1 EUR od zaslužka, ki ga prinese, podarimo v dobrodelno fundacijo #standupmaratonec, za otroke iz socialno ogroženih družin kulturnikov.

11,00 

VARNO
NAROČILO

DOBAVLJIVO
PO CELEM SVETU

100%
ZADOVOLJSTVO

USTVARJENO
Z LJUBEZNIJO

Bolj podrobno

Novo leto se ponavadi prične tako, da nas vse malo zebe. Modrega zajca pa letos še posebej zebe, ker mu nekdo krade listje in slamo iz luknje, ki jo je že jeseni nabral za čez zimo. Le kdo je kradljivec in kako bo Modri zajec rešil to zagato, preberite v novoletni zimski pravljici … in ne pozabite, v kolikor vam bo knjiga všeč, se lahko s posebno kodo naročite na celoletni abonma, pri čemer bomo od cene odšteli vrednost ene knjige, torej te, ki jo že imate doma.

Knjiga je izdelana iz recikliranega papirja. 1 EUR od knjige darujemo v fundacijo #standupmaratonec, ki zbira denar za otroke iz socialno ogroženih družin kulturnikov.

Napisala: Maja Monrue
Ilustrirala: Mateja Pivk
Založila: Cela Pametna Založba
Št. strani: 34
Format: A4
Tip: Trda vezava