DRUŽINSKI PAKET

TUKAJ JE ODLIČNA PONUDBA ZA DRUŽINE, KI RADE BEREJO!

Bodisi za božič bodisi kar tako, sedaj lahko družinsko nakupite tudi moje knjige.

POT DO NJE Limited Edition *  F.A.Y.N. * LETO PRAVLJIC

Akcija podaljšana do 31. 3. 2023!

79,00 

VARNO
NAROČILO

DOBAVLJIVO
PO CELEM SVETU

100%
ZADOVOLJSTVO

USTVARJENO
Z LJUBEZNIJO

Bolj podrobno

Knjige so najlepše darilo, kadarkoli in za kogarkoli … tudi, če si jih privoščimo zase. V tem duhu smo z ekipo pripravili družinski paket mojih knjig, ki so vse napisane s srčnostjo in globokim navdihom, bralcem prinesti nasmeh na obraz.

Kaj najdete v paketu:

  • Knjigo za moške, o tem, kako razumeti in ljubiti sodobne ženske, Pot do Nje, #limitededition – gre za Majin prvenec, ki pa ga je v teh dneh nekoliko osvežila, da še bolje podpre teorijo o tem, kaj v resnici potrebujemo sodobne ženske v odnosu z moškim.
  • Knjižni paket F.A.Y.N., ki vsebuje knjigo, zvezek in pisala, in je namenjen iskalcem sreče v sebi in tistim, ki že ves čas čutijo, da je svoboda v tem, da odkrijejo in živijo svoj pravi “jaz”. Knjižni paket je kot mini terapija za odpiranje srca in je zato namenjen tako moškim kot ženskam, mladim in starim, vsem, ki so srčni in ljubijo življenje in tistim, ki so se ujeli v črno luknjo in potrebujejo nežno spodbudo za naprej.
  • 3 pravljice iz zbirke Leto pravljic, po izbiri kupca – Leto pravljic je zbirka zgodb o živalih in drugih posebnih bitjih, ki so napisane po koledarskih mesecih in se v tem smislu tudi odvijajo…skozi družbene običaje in značilnosti mesecev, pa tudi v duhu sočutja, prijateljstva, sprejemanja drugačnosti, vztrajnosti ter iskanja veselja na vsakem koraku. Pravljice so primerne za otroke od 4. leta starosti naprej, saj so oblikovane tako, da jih lahko prebirate v skrajšani verziji, ali pa v daljši verziji, otroci jih lahko berejo tudi sami, lahko pa s svojimi najmlajšimi pravljice tudi samo listate in spoznavate zgodbo skozi prisrčne ilustracije. Ob naročilu v opombe zapišite 3 naslove, ki jih želite vključiti v svoj paket.

Dobrodošli v svet Majinih knjig!