fbpx
info@majamonrue.com |

Maja Monrue

Maja_Monrue_Intuitive_writerČas prinese spremembe in nova spoznanja… Bila sem že podjetnica, pa študentka in žena. Nič se ni izšlo po prvotnih načrtih, zato sem se nekega dne morala vrniti nazaj k sebi, takšni kot sem bila, še preden sem se poskušala definirati v družbi. Danes je vse drugače, pa vendar zelo spominja na moje otroštvo, ko sem si svet predstavljala ustvarjalno in brezmejno.

Sem Slovenka, diplomirana ekonomistka, mama, blogerka, coachinja, podjetnica, predvsem pa pisateljica. Po osmih letih življenja na Dunaju, mestu, ki me je bogato obdarilo z inspiracijo in veseljem do življenja, sem se vrnila v domovino, zato, da poiščem tisti košček inspiracije tudi tukaj, kjer se morda ne sveti vse tako kot tam, na bleščečem Dunaju. Še vedno sem članica Impact Hub Vienna in sodelujem pri mnogih projektih slovenske skupnosti, predvsem tistih, katerih namen je ohranjanje slovenskega jezika in kulture.  Pisanje je moje srčno poslanstvo, dodatno pa me veseli še ustvarjanje kratkih filmov in prirejanje dogodkov, s katerih ljudje domov odnašajo prebujeno srce in navdahnjen um – takšni so dogodki F.A.Y.N.. F.A.Y.N. je moja nova blagovna znamka, v sklopu katere ustvarjam svojo coaching zgodbo. Vse kar počnem, izvira iz moje večne potrebe po tem, da ljudem opišem oziroma pokažem lepoto sveta, ki se razprostira okoli nas.

Maja_Monrue_Intuitive_writerRada berem knjige in božam krave. Moja najljubša jed so slivovi cmoki, najljubša pijača pa sveže stisnjen pomarančni sok. Svoje najljubše knjige še nisem odkrila, vsekakor pa sem bila izjemno navdušena nad knjigami, kot so, Imenovali so jo Dvoje src (M. Morgan), Alkimist
(P. Coelho), Uglašena (M. Valens), Svetloba v Provansi (N. George), Jej, moli, ljubi (E. Gilbert), 4-urni delovni teden (T. Ferris), Moški so drugačni, ženske tudi (J. Gray), Kabalist (G. Kimpen), Ljubezen kar tako (M. Shimoff), Prebujeno starševstvo (S. Tsabary) in Pijevo življenje (Y. Martel).

V sklopu svoje organizacije za slovenske otroke po svetu Modri Zajec pišem pravljice z namenom, da bi otroci, v svojem s tujimi jeziki prepletenem življenju, lažje ohranjali slovenščino. Prav tako sem soustanoviteljica prvega slovenskega dvojezičnega vrtca na Dunaju. Slovenščino obožujem, saj mi kot pisateljici omogoča, da razkrijem svoj navdih s čudovitimi besedami tega unikatnega jezika.

Dodatno k pisateljevanju pa dodajam še novo dimenzijo svojih dejavnosti in sicer, pomagam ljudem, da odkrijejo svoj F.A.Y.N. in ga tudi živijo. F.A.Y.N., ki pomeni Freedom is Awakeing Yourself Now [Svoboda je prebujanje sebe, zdaj] je moj novi podjetniški projekt, s katerim želim ljudem pokazati, da je življenje tukaj zato, da ga živimo z vsem svojim srcem in da se imamo pri tem fajn.

Maja_Monrue_FAYN

Na F.A.Y.N. Premium izkušnji: Andrej Težak-Tešky, Polona Požgan, Maja Monrue in Emkej.

Kontaktni obrazec

  Prihajajoči dogodki

  Nikar ne zamudite katerega izmed dogodkov, kjer se lahko srečamo v živo. Vesela bom vašega obiska, družbe, vprašanj in izkušenj.

  Prikaži vse dogodke...

  Kontakt

  Email: info@majamonrue.com
  Skype: MajaMonrue

  post-envelope   skype-draw-logo   facebook  twitter-draw-logo   instagram-draw-logo 

  Posebne novice Maje Monrue

  To je odlična priložnost, da dodate svoj elektronski naslov na seznam mojih sledilcev. Obljubim, da bo v Vaš nabiralnik priletelo samo tisto najbolj zanimivo in posebno. V kolikor sporočila ne boste prejeli, preverite "spam" ali "promocije" nabiralnik.

  The magic is hidden in words.
  MajaMonrue.com za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska se strinjate z njihovo uporabo.