Naročila izven Slovenije

zbirka leto pravljic maja monrue

Pred vami je čudovita zbirka Leto pravljic, ki je sestavljena iz dvanajstih, čudovito ilustriranih knjig, katerih vsebina se razprostira na 28 oz. 32 straneh izvirnih slovenskih pravljic. 

Od 15. marca do 15. aprila vam celotno zbirko ponujamo za samo 160 EUR ( le 13 EUR na knjigo),
BREZ POŠTNINE* – le-to krije Urad Slovencev v zamejstvu in po svetu. *Velja do porabe sredstev.

12 pravljic. 12 mesecev. Neskončno čarobnosti. Naročite do 15. 4. 2022!

Zakaj je to odlična priložnost?

Avtorica pravljic je Maja Monrue, ki je 8 let živela na Dunaju in se pri tem veliko udejstvovala na področju ohranjanja slovenskega jezika med slovenskimi družinami v Avstriji. Je soustanoviteljica prvega slovenskega dvojezičnega vrtca na Dunaju in vodja organizacije Modri Zajec, ki v sodelovanju z drugimi slovenskimi organizacijami na Dunaju, skrbi za slovenske vsebine za otroke in odrasle.

Maja je pisateljica, ki je v času življenja na Dunaju, napisala 12 čudovitih pravljic o živalih in drugih čarobnih bitjih iz narave. Prvotni namen pravljic je bil slovenske otroke v tujini povezovati s slovenskim jezikom in tradicijo in jim tako pomagati ohranjati stik s svojo izvorno kulturo. Dodatno pravljice vzpodbujajo tudi sočutje, iskrenost in vero vase. Zdaj so na voljo kot zbirka dvanajstih knjig, za dvanajst mesecev v letu. Knjige iz recikliranega papirja vam pošljemo v enkratnem paketu z darilcem, naslovljenim na otroka.

 

Naročilo