Naročila izven Slovenije

Nastala je čudovita zbirka leto pravljic, ki izhaja mesečno, kot prvi pravljični abonma v sloveniji. Vpišite se kadarkoli! Prvih 50 naročnikov prejme vse knjigice podpisane! Celoletna poštnina vključena!

Spomladanska akcija – prihranite več kot 40 eur !!!

12 pravljic. 12 mesecev. Neskončno čarobnosti. Naročite do 31. 3. 2021!

Z veseljem vam sporočamo, da nam je Urad za Slovence v zamejstvu in po svetu odobril sofinanciranje stroškov pošiljanja naših knjig iz zbirke Leto pravljic k slovenskim družinam v tujini. To pomeni, da bomo vsem slovenskim staršem, ki živite v tujini in boste naročili naš pravljični abonma, poslali tri pošiljke (od dvanajstih) brez stroškov poštnine. V nadaljevanju lahko preberete več o našem pravljičnem abonmaju.

Zakaj je to odlična priložnost?

Avtorica pravljic je Maja Monrue, ki je 8 let živela na Dunaju in se pri tem veliko udejstvovala na področju ohranjanja slovenskega jezika med slovenskimi družinami v Avstriji. Je soustanoviteljica prvega slovenskega dvojezičnega vrtca na Dunaju in vodja organizacije Modri Zajec, ki v sodelovanju z drugimi slovenskimi organizacijami na Dunaju, skrbi za slovenske vsebine za otroke in odrasle.

Maja je pisateljica, ki je v času življenja na Dunaju, napisala 12 čudovitih pravljic o živalih in drugih čarobnih bitjih iz narave. Prvotni namen pravljic je bil slovenske otroke v tujini povezovat s slovenskim jezikom in tradicijo in jim tako pomagati ohranjati stik s svojo izvorno kulturo. Dodatno pravljice vzpodbujajo tudi sočutje, iskrenost in vero vase. Zdaj so na voljo kot zbirka dvanajstih knjig, za dvanajst mesecev v letu. Knjige iz recikliranega papirja v nabiralnike prihajajo vsak mesec v obliki doživljajske pošiljke, naslovljene na otroke.

1 EUR od vsake knjige gre za otroke v stiski, za katere zbira fundacija #Standupmaratonec. 

Povpraševanje