info@majamonrue.com |

PR#5: Pot do Nje že v prevodu za angleške trge

(Maja Monrue — September 28, 2016) —

ZBRANIH DOVOLJ SREDSTEV ZA PRIČETEK PREVODA V ANGLEŠKI JEZIK

Po neuspešni kampanji na crowdfunding platformi Kickstarter, se je Maja Monrue, avtorica knjige Pot do Nje, odločila, da projekt objavi na drugi crowdfunding platformi in sicer na GoFundMe. Še en crowdfunding se ji je zdel smiseln predvsem zaradi zanimanja Kickstarter podpornikov iz tujine, ki so jo potem, ko se je kampanja na Kickstarterju zaključila neuspešno, povpraševali po drugih možnostih investiranja v projekt ter o njegovi prihodnosti v smislu globalnega lansiranja.

Do današnjega dne je bilo tako v sklopu nove kampanje na platformi GoFundMe, ki deluje predvsem kot donatorski crowdfunding, zbranih že več kot 640€. To je dovolj sredstev, da je Maja lahko podpisala pogodbo s profesionalnim prevajalcem in knjižnim agentom Kurtom Wilkesmannom, ki bo pripravil prevedene odlomke in ponudbo za založbe na angleško-govorečih trgih. Ponudba naj bi do tujih založb prišla jeseni letos.

Če se bodo založbe na ponudbo odzvale v kratkem času, bo knjiga Pot do Nje oziroma, v angleškem prevodu Awakening Her, na tujih trgih izšla predvidoma do konca leta 2017.

Zbiranje sredstev, ki bodo v celoti namenjene prevodu knjige v angleščino, se nadaljuje na omenjeni crowdfunding plaformi, na tej povezavi: https://www.gofundme.com/ttyw2vxw. Projekt je možno podpreti s poljubno donacijo, kateri pa, v primeru uspešno zbranih sredstev (brez časovne omejitve), sledi brezplačni PDF izvod knjige ter posebna ponudba za tiskan in podpisan izvod takrat, ko bo ta na voljo.

(Maja Monrue — October 5, 2016) —

 

 
Slovenia 

 
 
 

The magic is hidden in words.
MajaMonrue.com za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska se strinjate z njihovo uporabo.