info@majamonrue.com |

PR#4: Maja Monrue izdala slovensko različico Pot do Nje

(Maja Monrue — April 23, 2016) —

KNJIGA MAJE MONRUE JE ŽE NA VOLJO ZA NAROČILO

V petek, 23. aprila 2016, je mlada pisateljica Maja Monrue izdala svojo prvo knjigo Pot do Nje, knjigo za moške o tem, kako ljubiti sodobno žensko. Gre za Majin prvenec, ki je nastajal dobro leto in ga je pisateljica objavljala kot posamična poglavja na istoimenskem spletnem blogu. Knjiga je izdana v samozaložbi, natisnjena je na recikliran papir, vsebuje deset odličnih ilustracij slovenskega ilustratorja Mladena Melanška in je že na voljo za naročilo na spletni strani www.majamonrue.com, prav tako pa jo lahko bralci v odlomkih prebirajo na spletnem blogu www.potdonje.wordpress.com, kjer je knjiga bila tudi v preteklem letu postopoma, poglavje po poglavje, objavljena vsak mesec.

Avtorica je knjigo predstavila tudi na plesnem vikendu mariborske plesne šole Salsero, ki je potekal v Rovinju na Hrvaškem, od 23. do 25. aprila 2016, v hotelu Istra. Plesni učitelj in direktor plesne šole Salsero, Dejan Kolenc, je nad vsebino knjige, predvsem tisto, ki se navezuje na ples v paru, naravnost navdušen in je z veseljem gostil mlado pisateljico v sklopu svojega plesnega programa. Enako navdušeni so bili tudi plesni pari, ki so se udeležili predstavitve v zelo velikem številu ter kasneje tudi kupili prve podpisane izvode. Plesni pari so bili večinoma vsi starejši od pisateljice, vendar so ji mnogi potem, ko so prebrali prve strani knjige iskreno priznali, da je knjiga odlično zapisana, kljub njenim mladim letom.

Maja Monrue v prihodnjih mesecih načrtuje še več predstavitev knjige tako v smislu nastopov v živo, kot tudi v sklopu medijskega poročanja. Prav tako bo knjiga kmalu dosegljiva v slovenskih knjižnicah in knjigarnah.

(Maja Monrue — October 5, 2016) —

 

 
Slovenia 

 
 
 

The magic is hidden in words.
MajaMonrue.com za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska se strinjate z njihovo uporabo.