info@majamonrue.com |

PR#3: Maja Monrue tudi na Ptuju

(Maja Monrue — April 1, 2016) —

MAJA MONRUE PREDSTAVILA SVOJO KNJIGO TUDI

V KAVARNI DEJAN ZAVEC GYM CAFFE NA PTUJU

 

V petek, 1. 4., se je na Ptuju odvila že tretja predstavitev knjige Pot do Nje, mlade avtorice Maje Monrue in sicer v kavarni svetovnega prvaka v boksu, Dejana Zavca. Dejan in Maja sta že pred predstavitvijo izmenjala nekaj besed, po predstavitvi pa je Dejan Maji izročil tudi svoj komentar in priporočilo h knjigi. Dejan Zavec je v svojem priporočilu zapisal: »Pot do Nje je knjiga, ki vas bo navdušila s svojo resnico in vam dala misliti s svojimi sporočili. Priporočam!« To je seveda odlično priporočilo, s katerim bo knjiga Pot do Nje še lažje pridobila zaupanje domačih in tujih bralcev.

Maja je na predstavitvi obiskovalcem predstavila vsebino svoje knjige, ambiciozne načrte za mednarodno samozaložbo in prebrala tri odlomke iz knjige. Udeleženci so ob koncu predstavitve lahko pogledali tudi promocijski video ter neposredno podprli projekt s svojim prispevkom v sklopu kampanje na Kickstarterju. Slednja traja zgolj še do petka.

Maja je napisala knjigo za moške o tem, kako ljubiti sodobno žensko. Knjiga, z naslovom Pot do Nje, je na voljo slovenskim bralcem v elektronski obliki na blogu www.potdonje.wordpress.com , vendar pa avtorica želi knjigo izdati v tiskani obliki tako v slovenščini kot tudi v angleščini. V ta namen se je 11. marca pričela tudi crowdfunding kampanja na svetovno znani platformi Kickstarter, kjer jo lahko podprejo ljudje z vsega sveta. Želi si predvsem podpore slovenskih bralcev, ki lahko v zameno za svoj prispevek v kampanji in podporo projektu, ekskluzivno prejmejo podpisan slovenski izvod knjige.

(Maja Monrue — October 5, 2016) —

 

 
Slovenia 

 
 
 

The magic is hidden in words.
MajaMonrue.com za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska se strinjate z njihovo uporabo.