info@majamonrue.com |

PR#2: Maja Monrue v Ljubljani

(Maja Monrue — March 13, 2016) —

MLADA SLOVENSKA PISATELJICA PREDSTAVILA SVOJO KNJIGO ZA MOŠKE

V ZIFERBLAT-u V LJUBLJANI,

V petek, 11. 3., se je v Ziferblat-u v Ljubljani odvijala predstavitev knjige avtorice Maje Monrue. Predstavitve se je udeležilo kar nekaj ljudi, ki so z zanimanjem poslušali mlado pisateljico o njenih načrtih za prvenec Pot do Nje. Maja je obiskovalcem predstavila vsebino svoje knjige, ambiciozne načrte za mednarodno samozaložbo in prebrala dva odlomka iz knjige. Udeleženci so ob koncu predstavitve lahko pogledali tudi promocijski video ter neposredno podprli projekt s svojim prispevkom v sklopu kampanje na Kickstarterju.

Maja je napisala knjigo za moške o tem, kako ljubiti sodobno žensko. Knjiga, z naslovom Pot do Nje, je na voljo slovenskim bralcem v elektronski obliki na blogu www.potdonje.wordpress.com , vendar pa avtorica želi knjigo izdati tudi v tiskani obliki, tako v slovenskem kot tudi v angleškem jeziku. V ta namen se je na dan predstavitve v Ljubljani pričela tudi crowdfunding kampanja na svetovno znani platformi Kickstarter, kjer jo lahko podprejo ljudje z vsega sveta. Želi si predvsem podpore slovenskih bralcev.  Ti lahko v zameno za svoj prispevek, v višini 25€, v kampanji in v podporo projektu, ekskluzivno prejmejo podpisan slovenski izvod knjige, ki bo na voljo že v mesece Aprilu.

Predstavitev v Ljubljani je samo ena v vrsti mnogih predstavitev po vsej Sloveniji. Je pa posebnost te predstavitve, da se je odvijala natanko na prvi dan kampanje. Kampanje na Kickstarterju se običajno izvajajo 30 dni, v tem času pa mora avtor projekta zbrati najmanj tolikšen znesek, kot si ga je zastavil pred začetkom kampanje. Knjige na Kickstarterju niso tako običajen produkt, saj je platforma bolj kot ne aktivna na področju inovativnih izdelkov. Klub temu Maja verjame, da lahko s pomočjo Kickstarterja pritegne tako domače, kot tudi tuje bodoče bralce in tudi če na koncu ne doseže zastavljenega finančnega cilja, lahko pridobi na prepoznavnosti, kar je na knjižnem področju, še posebno med samozaložniki, bistvenega pomena.

(Maja Monrue — October 5, 2016) —

Maja Monrue PR

 
Slovenia 

 
press@majamonrue.com
 

The magic is hidden in words.
MajaMonrue.com za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska se strinjate z njihovo uporabo.