info@majamonrue.com |

PR #1: Mlada pisateljica na Kickstarterju

(Maja Monrue — March 11, 2016) —

MLADA SLOVENSKA PISATELJICA NA KICKSTARTERJU ZBIRA SREDSTVA ZA GLOBALNO SAMOZALOŽBO SVOJE KNJIGE ZA MOŠKE,

z naslovom Pot do Nje

 

Mlada slovenska pisateljica Maja Monrue je v petek, 11. 3. ob 11:11 pričela s kampanjo zbiranja sredstev na veliki mednarodni platformi Kickstarter. Na to se je pripravljala več mesecev, saj je bilo potrebno pripraviti spletne strani v slovenščini in angleščini, pripraviti vsebino za kampanjo ter posneti video.

Maja zbira sredstva za prvo izdajo slovenske in  izdelavo angleške različice knjige, ker si želi svoje srčno sporočilo o prebujanju ženstvenosti deliti z moškimi in ženskami po vsem svetu. Prepričana je, da lahko moški s svojo pristno in preprosto ljubeznijo v ženski prebudi njeno izvorno milost ter nežnost, ki jo svet v teh časih še kako potrebuje in da je to ključ, do nujno potrebnih družbenih sprememb. Kljub filozofskemu pridihu osnovne ideje knjige, pa je le-ta zapisana na berljiv, ponekod tudi duhovit in preprost način. Knjigo so ekskluzivno prebrali že mnogi znani Slovenci, kot so Uroš Perić, Dejan Zavec in Andrej Težak – Tešky, ki so knjigi dodali tudi svoja priporočila.

Projekt lahko podpre vsak in si z investiranjem v zameno pridobi različne nagrade, med drugimi tudi podpisan izvod tiskane knjige. Slovenci lahko izberejo »Slovenian Supporter Package« v katerem je vključen podpisan slovenski izvod, ki ga podporniki prejmejo na domač naslov, poštnina pa je že vključena v njihov prispevek.

Mlada avtorica je prepričana, da lahko s pomočjo slovenskih bralcev, pa tudi Kickstarter podpornikov s celega sveta, zbere 16 000 evrov in nato knjigo, s pomočjo strokovnjakov na področju prevoda, samozaložbe in urejanja, spravi v širni svet.

Kampanja se nahaja na tej povezavi:            https://www.kickstarter.com/projects/majamonrue/awakening-her-a-book-for-men

(Maja Monrue — October 5, 2016) —

Maja Monrue PR

 
Slovenia 

 
press@majamonrue.com
 

The magic is hidden in words.
MajaMonrue.com za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska se strinjate z njihovo uporabo.