fbpx
info@majamonrue.com |

NAROČILO ZA TUJINO

Tooooo! Veseli smo, da se zanimate za naročilo zbirke Leto pravljic, ki je na voljo kot prvi slovenski pravljični abonma vseh časov. Pri naročilu za tujino moramo zaračunati dodatne stroške pošiljanja, ki se doplačajo k izbranemu paketu in sicer v primeru enkratnega zneska 90 EUR (za celo leto) in v primeru mesečnih zneskov 8 EUR (za posamično pošiljko). Toda letos vam lahko s pomočjo Urada za Slovence v zamejstvu in po svetu ponudimo prve tri pošiljke brez stroškov pošiljanja*.

Za vas smo pripravili tri različice naročnine: Z enkratnim predplačilom, z mesečnim plačevanjem in s plačilom na štiri obroke. Plačate lahko z nakazilom na naš bančni račun ali preko PayPal-a.

*Velja do porabe dodeljenih sredstev.

Leto pravljic - akcija - Maja Monrue

265 EUR

leto pravljic mesečno

12 x 24 EUR

Leto pravljic - na obroke - Maja Monrue

4 x 70 EUR

Do tega trenutka se je v našo skupnost vključilo že več kot 100 družin, od tega 15 družin iz tujine. Otroci tako na zabaven in pristen način ohranjajo stik s slovenskim jezikom in kulturo. 

DODATNO: Med vsemi, ki boste abonma naročili do 31. marca 2021, bomo 3. aprila 2021 izžrebali 3 srečne dobitnike ugodnosti kritja celoletne poštnine! Žreb bo potekal v zaprti Facebook skupini Ljubeči starši – samozavestni otroci, v katero se lahko vključite že danes.

NAROČILO

Prosimo izpolnite spodnji obrazec in bodite pri tem pozorni, da izpolnite vsa potrebna polja. Podatke potrebujemo za ustrezno obdelavo naročila in nadaljno komunikacijo za pošiljanje. Hvala.
Če potrebujete pri izpolnjevanju pomoč, nam lahko pišete na info@majamonrue.com    Hvala, da skupaj z nami ohranjate poslanstvo slovenskih pravljic za otroke.

    leto pravljic
    The magic is hidden in words.
    MajaMonrue.com za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska se strinjate z njihovo uporabo.