fbpx
info@majamonrue.com |
Akcija!

MEDENJAKI ZA PANDE – otroška knjiga

24.90 21.70

Decembrska pravljica, Medenjaki za pande, prihaja iz zbirke Leto Pravljic in govori o malih pandah iz dunajskega živalskega vrta, ki bosta letos prvič doživela božič. Tako kot za ljudi, je tudi za živali v živalskih vrtovih božič poseben dan … le zakaj?

* Knjiga je natisnjena na recikliran papir

* 1 EUR od zaslužka, ki ga prinese, podarimo v dobrodelno fundacijo #standupmaratonec, za otroke iz socialno ogroženih družin kulturnikov.

Preverite tudi ponudbo za celoletni abonma čudovitih pravljic iz zbirke Leto pravljic ter prihranite več kot 40 EUR!!!

Kategoriji: ,

Opis

Medenjaki za pande je izvirna božična pravljica, v kateri se, podobno kot pri “novembrskih podganah”  prepletata dve zgodbi. Obe zgodbi se navezujeta na božično tradicijo, na pričakovanje in na moč dobrih in sočutnih želja. Kaj imajo torej medenjaki s pandami? Odkrijte na straneh naše decembrske pravljice … in ne pozabite, v kolikor vam bo knjiga všeč, se lahko s posebno kodo naročite na celoletni abonma, pri čemer bomo od cene odšteli vrednost ene knjige, torej te, ki jo že imate doma.

Knjiga je izdelana iz recikliranega papirja. 1 EUR od knjige darujemo v fundacijo #standupmaratonec, ki zbira denar za otroke iz socialno ogroženih družin kulturnikov.

  • Napisala: Maja Monrue
  • Ilustrirala: Mateja Pivk
  • Založila: Cela Pametna Založba
  • Št. strani: 34
  • Format: A4
  • Tip: Trda vezava

 

CELOLETNI ABONMA, 12 POŠILJK S PRAVLJICAMI IN USTVARJALNIMI PRESENEČENJI, JE NA VOLJO Z ENKRATNIM PREDPLAČILOM, NA 4 OBROKE ALI Z MESEČNO NAROČNINO. IZBERITE PONUDBO V NAKUPOVALNICI.

 

 

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “MEDENJAKI ZA PANDE – otroška knjiga”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

The magic is hidden in words.
MajaMonrue.com za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska se strinjate z njihovo uporabo.