info@majamonrue.com |

KNJIGA Pot do Nje – VALENTINOVO DARILO

25.00

*POSEBNA PONUDBA*:

Tudi letos, knjiga Pot do Nje, podpisana, zavita v darilni papir in okrašena z osebnim posvetilom za nekoga, ki ga imate radi. Vi kupite knjigo, jaz poskrbim za zavijanje ter pošiljanje- knjiga pa prispe na izbran naslov 14. 2. 2019! Prosim, ne spreglejte NAVODILA ZA OSEBNO POSVETILO.

*Akcija velja do 13. 2. 2019. *Akcija velja samo na območju Slovenije.

Kategoriji: ,

Opis

Podpisana, v darilni papir zavita in z osebnim posvetilom obogatena knjiga Pot do Nje, knjiga za moške o tem, kako razumeti in ljubiti sodobno žensko. VEČ 

10 poglavij  | 10 vrhunskih ilustracij  |  zgodbe iz resničnega življenja  |  prijazni nasveti

NAVODILA ZA OSEBNO POSVETILO: Prosim, zapišite ime obdarovanca in želje v zvezi s posvetilom v opombe v nakupovalni košarici. V kolikor v knjigi ne želite mojega posvetila ali podpisa, lahko knjigo prejmete tudi pred, 14. 2. 2019 na naveden naslov.

Pri nakupu zapišite naslov Vašega obdarovanca in knjiga bo prispela na njegov (ali njen) naslov v četrtek, 14. 2. 2019*.

Ta knjiga je napisana s srcem zato, da bi se moški in ženske bolje razumeli, da bi drug ob drugem rasli in se učili o razsežnostih, ki jih prinašajo ljubeči odnosi.


* Ker je to čas, ko so poštne storitve nekoliko manj zanesljive, kar se tiče točnosti, se lahko zgodi, da bo knjiga prispela kakšen dan kasneje. V kolikor želite knjigo poslati kot novoletno darilo, to NUJNO zapišite v opombe in knjiga bo poslana v prvem tednu januarja.

Dodatne informacije

Teža 0.5 kg
The magic is hidden in words.
MajaMonrue.com za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska se strinjate z njihovo uporabo.