fbpx
info@majamonrue.com |

KNJIGA Pot do Nje – BOŽIČNO DARILO

25.00

*POSEBNA BOŽIČNA PONUDBA*:

Tudi letos, knjiga Pot do Nje, podpisana, zavita v božični papir in okrašena z unikatno mislijo za nekoga, ki ga imate radi. Vi kupite knjigo, jaz poskrbim za zavijanje ter pošiljanje- knjiga pa prispe na izbran naslov 24. 12. 2020! Kdo bo torej Vaš izbranec?

*Akcija velja do 21. 12. 2020. *Akcija velja samo na območju Slovenije.

Kategoriji: ,

Opis

Podpisana, v božični papir zavita in z unikatno mislijo obogatena knjiga Pot do Nje, knjiga za moške o tem, kako razumeti in ljubiti sodobno žensko. VEČ 

10 poglavij  | 10 vrhunskih ilustracij  |  zgodbe iz resničnega življenja  |  prijazni nasveti

Podarite to posebno knjigo, napisano s srcem zato, da bi se moški in ženske bolje razumeli, da bi drug ob drugem rasli in se učili o razsežnostih, ki jih prinašajo ljubeči odnosi,

nekomu, ki jo resnično potrebuje. Če želite, da knjiga odpotuje naravnost v nabiralnik Vašega obdarovanca, pri nakupu zapišite naslov Vašega obdarovanca in knjiga bo prispela na njegov (ali njen) naslov v četrtek, 24. 12. 2020*.

* Ker je to čas, ko so poštne storitve nekoliko manj zanesljive, kar se tiče točnosti, se lahko zgodi, da bo knjiga prispela kakšen dan prej ali kasneje. V kolikor želite knjigo poslati kot novoletno darilo, to NUJNO zapišite v opombe in knjiga bo poslana v prvem tednu januarja.

Dodatne informacije

Teža0.5 kg
The magic is hidden in words.
MajaMonrue.com za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska se strinjate z njihovo uporabo.