fbpx
info@majamonrue.com |

LETO PRAVLJIC V TUJINI

LETO PRAVLJIC TUJINA

Z veseljem vam sporočamo, da nam je Urad za Slovence v zamejstvu in po svetu odobril sofinanciranje stroškov pošiljanja naših knjig iz zbirke Leto pravljic k slovenskim družinam v tujini. To pomeni, da bomo vsem slovenskim staršem, ki živite v tujini in boste naročili naš pravljični abonma, poslali tri pošiljke (od dvanajstih) brez stroškov poštnine. V nadaljevanju lahko preberete več o našem pravljičnem abonmaju.

Kako deluje pravljični abonma?

Gre za prvi pravljični abonma v slovenščini, ki zajema zbirko dvanajstih pravljic in tako dvanajstih pošiljk, v katerih pa so poleg knjige vedno priložena tudi drobna ustvarjalna presenečenja, v eni od pošiljk je majica Mali Modrec/Mala Modrinja, v rojstnodnevnem mesecu otroka pa pride še personalizirano darilo. S sofinanciranjem Urada RS za Slovence v zamejstvu in po svetu, lahko vsaki slovenski družini iz tujine pokrijemo stroške pošiljanja za prve tri pošiljke.

Abonma lahko naročite z enkratnim predplačilom, kot mesečno naročnino, ali pa na 4 obroke.
Plačilo je mogoče z nakazilom na naš TRR ali preko PayPal-a.

Abonma Leto Pravljic by Maja Monrue

Zakaj je to odlična priložnost?

Avtorica pravljic je Maja Monrue, ki je 8 let živela na Dunaju in se pri tem veliko udejstvovala na področju ohranjanja slovenskega jezika med slovenskimi družinami v Avstriji. Je soustanoviteljica prvega slovenskega dvojezičnega vrtca na Dunaju in vodja organizacije Modri Zajec, ki v sodelovanju z drugimi slovenskimi organizacijami na Dunaju, skrbi za slovenske vsebine za otroke in odrasle.

Maja je pisateljica, ki je v času življenja na Dunaju, napisala 12 čudovitih pravljic o živalih in drugih čarobnih bitjih iz narave. Prvotni namen pravljic je bil slovenske otroke v tujini povezovat s slovenskim jezikom in tradicijo in jim tako pomagati ohranjati stik s svojo izvorno kulturo. Dodatno pravljice vzpodbujajo tudi sočutje, iskrenost in vero vase. Zdaj so na voljo kot zbirka dvanajstih knjig, za dvanajst mesecev v letu. Knjige iz recikliranega papirja v nabiralnike prihajajo vsak mesec v obliki doživljajske pošiljke, naslovljene na otroke. 

1 EUR od vsake knjige gre za otroke v stiski, za katere zbira fundacija #Standupmaratonec.

Maja Monrue

Omogočanje slovenskih knjig iz zbirke Leto pravljic za slovenske otroke v tujini sofinancira Urad Republike Slovenije za Slovence v zamejstvu in po svetu.

The magic is hidden in words.
MajaMonrue.com za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska se strinjate z njihovo uporabo.