fbpx
info@majamonrue.com |

Kako je nastala knjiga Pot do Nje

chatting-speech-bubbles-hand-drawn-bubbles-couplehot-tea-cup-hand-drawn-outlinelight-bulb-outlined-hand-drawn-tooltext-on-paper-sheet-sketch

Samo nekaj mesecev pred zaključkom študija, sem prvič v življenju bila popolnoma brez ideje o tem, kaj bi rada počela po diplomi. Razmišljala sem in razmišljala…potem pa sem se vprašala, kaj počnem dobro in naravno. V čem blestim? Kaj je tisto, kar bi lahko počela v svojem življenju in me ne bi zadušilo? Pisanje.

Pisateljica Maja Monrue

Ko sem prvič zares močno slišala svoj notranji glas, sem bila presunjena, kako jasno sporočilo mi je dal. Med svoje cilje si »napisati knjigo« zapisujem že več kot pet let. Čas je, da se tega končno lotim, kajti kdaj, če ne zdaj?! In ko sem se končno odločila napisati knjigo tudi zares in ne samo v mislih, je tematika o odnosih med moškim in žensko že čakala tam, da bi bila napisana. Vse je nekako bilo v moji glavi, nakopičeno v zadnjih petnajstih letih. Pogovori z ljudmi, ki so se bili pripravljeni o tem z menoj pogovarjat, opazovanje mame in očeta pred in po ločitvi, poslušanje očetovih modrosti o moških pogledih na svet, srkanje snovi iz filmov in knjig ter analiziranje svojih lastnih izkušenj in izkušenj ljudi, ki so z menoj delili svoje zgodbe – včasih zelo podrobno. Vse je že bilo v meni, potrebno je bilo samo pričeti s pisanjem.

Navsezadnje pa je tukaj bila tudi izjemno močna želja, da bi moškim na lep in prijazen način razložila o tem, zakaj je sodobna ženska tako kompleksna, kot je. Pred tem mi namreč nikoli ni uspelo moškemu zares razložiti kaj potrebujem. Kaj si želim. Od njih sem to védenje kar pričakovala… kot to pričakuje tudi veliko drugih žensk po vsem svetu.

Zame je odkrivanje poti do ženskega bistva postalo poslanstvo. Želela sem odkriti, kako moškega ne prisiliti v spremembe, pač pa ga privabiti vanje. In kako lahko on spremembe privabi iz mene. Pot do Nje je knjiga, ki razkriva moja intuitivna dognanja. Ne temelji na najnovejših znanstvenih raziskavah in tudi ne na strokovnih priročnikih. Je povsem intuitivno napisana knjiga, ki vas vabi s svojimi resnicami iz vsakdanjega življenja.

Maja Monrue - prvenec Pot do Nje - april 2016

Prihajajoči dogodki

Nikar ne zamudite katerega izmed dogodkov, kjer se lahko srečamo v živo. Vesela bom vašega obiska, družbe, vprašanj in izkušenj.

Prikaži vse dogodke...

Kontakt

Email: info@majamonrue.com
Skype: MajaMonrue

post-envelope   skype-draw-logo   facebook  twitter-draw-logo   instagram-draw-logo 

Posebne novice Maje Monrue

To je odlična priložnost, da dodate svoj elektronski naslov na seznam mojih sledilcev. Obljubim, da bo v Vaš nabiralnik priletelo samo tisto najbolj zanimivo in posebno. V kolikor sporočila ne boste prejeli, preverite "spam" ali "promocije" nabiralnik.

The magic is hidden in words.
MajaMonrue.com za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska se strinjate z njihovo uporabo.