POMOČ PRI PRIPRAVI PREDSTAVITVE

Ukvarjate se z nečim, kar naravnost obožujete in sedaj želite to svojo strast deliti tudi z drugimi? Za to potrebujete prave besede in odličen PowerPoint … in v kolikor v tem niste povsem vešči, tudi mene, ki Vam bom z vsem svojim znanjem in dobrimi željami pomagala, da zablestite in da bodo vsi razumeli, zakaj je to, kar imate za povedati, tako zelo pomembno!

20,00 

VARNO
NAROČILO

DOBAVLJIVO
PO CELEM SVETU

100%
ZADOVOLJSTVO

USTVARJENO
Z LJUBEZNIJO

Bolj podrobno

Opis

Poleg tega, da pišem knjige in zapiske na blogu, ljudem tudi pomagam, da zablestijo v trenutku, ko dobijo priložnost, da predstavijo sebe ali nekaj, v kar verjamejo z vsem srcem. To so lahko:

  • Poslovne predstavitve
  • Osebne predstavitve
  • Predstavitve svojih življenjskih zgodb

Že nekaj časa nazaj sem ugotovila, da se ljudje vedno znova obračajo k meni po pomoč, kadar potrebujejo dobro predstavitev nečesa, s čimer se strastno ukvarjajo in si želijo, da bi to lahko delili s svetom. Pomagam jim tako, da jim bodisi izdelam bodisi obogatim njihovo PowerPoint predstavitev, dodatno pa jim pomagam tudi pri njihovem nastopu. Ljudje pravijo, da so moje predstavitve ganljive, navdihujoče in izjemne, jaz pa si želim, da bi takšne bile vse predstavitve na svetu!

Če me tudi Vi potrebujete, naročite svoj termin zdaj in kmalu bomo pričeli delati na Vaši najboljši predstavitvi doslej.

DODATNI INFO – z zakupom termina plačate predujem in si omogočite rezervacijo termina, ki ga nato določimo v nadaljnji individualni komunikaciji. Cena torej zajema rezervacijo in 45-minutni individualni Skype razgovor o Vaših pričakovanjih, željah, o vsebini predstavitve ter o naravi dogodka, na katerem boste predstavitev izvedli. Nato se dogovorimo o nadaljnjem sodelovanju in sicer o tem, ali potrebujete tudi izdelavo PowerPoint prezentacije ter o treningu dobrega nastopa. Predujem, ki ga plačate pri tem naročilu se, v primeru, da naročite tudi dodatne storitve, nato všteje v končno ceno. 

* Pridržujem si pravico do zavrnitve pri projektih, za katere čutim, da nimajo učinka v skladu z mojimi osebnimi vrednotami. V tem primeru Vam v celoti povrnem denar.