Coaching

Prav. Zdaj. Je. Pravi. Čas. Ali pa bi želeli še malo počakati … morda preizkusiti še kakšno brezplačno xy metodo za boljše počutje, ki Vas bo ponovno peljala lačne preko vode?

F.A.Y.N. pomeni poiskati življenjsko svobodo tako, da se resnično prebudimo in to zdaj. Zdaj je pravi čas, da začnete živeti sebe. In če si pri raziskovanju svoje resnice želite imeti prijetno družbo, nekoga, ki vas bo brcnil v rit in istočasno nežno vodil za roko proti Vaši lastni samouresničitvi, potem je F.A.Y.N. coaching z mano prava pot za Vas. To delo namreč opravljam z vsem srcem, v družbi svoje tenkočutne intuicije.

Coachinga se lahko udeležite individualno ali v paru, odvisno od tega, v kakšnem okolju želite delati na sebi in kaj je vaš končni cilj. Morda čutite, da morate korake narediti sami pri sebi, morda pa si želite zgladiti kompleksnosti razmerja s partnerjem, ki ga ljubite – no, pa smo že pri prvem življenjskem vprašanju … kaj si v tem trenutku želite najbolj od vsega?

F.A.Y.N

  REZERVIRAJ SVOJ F.A.Y.N. ZAČETEK

  CENIK COACHING STORITEV

  Individualna ura: 60 EUR*

  Paket 10 srečanj: 450 EUR

  Celoletni paket (2x mesečno): 790 EUR

   

  * Če se odločite po prvi individualni uri, vzeti katerega od paketov, se ta zaračuna po paketni ceni. (Na primer: 1 individualna ura + celoletni paket (32,92 EUR/srečanje) = 1 + 24 srečanj = 25 x 32,92 EUR = 822, 92 EUR)