info@majamonrue.com |

Čas za Sanje: POTI DO NJE

Maja Monrue Events
Nekje, sredi prebujajočega maja, se bodo, na nekem čarobnem kraju v Mariboru, uresničile sanje, v katerih se tudi ženska prebudi in se sprejme v svojem najčudovitejšem bistvu.
 
Čutiš, da potrebuješ nekaj, a ne znaš razbrati kaj? Čutiš, da bi morala nekam iti, nekaj doživeti, se nečemu odpreti, ampak se ne moreš dovolj jasno slišati?
 
Povabljena si na dogodek Poti do Nje, v sklopu serije Čas za sanje, ki ga organizirata Mea Valens in Gaja Klas. Vabita me v družbo, da bi skupaj razkrivale Poti do Nje – pristne in žareče ženske.Tudi v tebi se skriva. Vsaka od nas nosi s seboj življenjsko zgodbo in njen zemljevid do bistva. Pridi. Čas je za Sanje. In za to, da tudi ti najdeš pot k sebi <3
 
3-urni dogodek je zasnovan s pestro vsebino, kjer bodo besede in zvoki v čarobni harmoniji dvigovali sleherno žensko v prostoru in jo vodili po poti k Njej. Sledi še prigrizek, da ob napolnjenem srcu, pobožamo še trebuščke.
 
Izmenjava: 33 eur
Točen kraj dogodka: Bo razkrit v elektronskem sporočilu vsem prijavljenim, 17. 5. 2019. Do takrat ti lahko izdamo le, da se dobimo v Mariboru.
 
Mesta so omejena, zanimanje pa veliko, zato si kar zdaj takoj REZERVIRAJ SVOJE MESTO! In se vidimo! 
 
Mea, Gaja in Maja

Comments

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

The magic is hidden in words.
MajaMonrue.com za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska se strinjate z njihovo uporabo.